•  

It-sikkerhed

Design & review af løsninger, samt rådgivning indenfor alle områder af it-sikkerhed

Infrastruktur

Sikre best practices indenfor design og udruldning af enterprise systemarkitektur

Udbudsprocessen

Udarbejdelse af udbudsmateriale, review af tilbud og assistance i udviklingsfasen

Vi har mange års erfaring med praktisk implementering af sikre løsninger indenfor både den finansielle og offentlige sektor, med specielt fokus på håndtering af følsomme data.

Autentifikations- og autorisationsløsninger, herunder føderationsløsninger baseret på SAML 2.0, WS-Trust, WS-Security eller lignende teknologier er vores speciale, men vi kan selvfølgelige også hjælpe med andre sikkerhedsmæssige udfordringer, herunder integration til NemID, NemLog-in, anvendelse af hardware security moduler, stærk kryptering og dokumentsignering.

Vi tilbyder sikkerhedsreview af eksisterende løsninger, herunder kodereviews, black-box analyse og penetrationstests af kørende systemer.

Vi har kompetencer indenfor review af Java, Javascript, C/C++ og C# kode, med fokus på at finde sårbarheder der kan udnyttes af 3.part, såvel som uhensigtsmæssigheder i designet, der kan åbne for insider-angreb.

Vi kender det danske sikkerhedslandskab, og kan rådgive om valg af teknologi i forbindelse med integration til eksisterende sikkerhedsinfrastrukturer, såvel finansielle, kommunale, regionale og statslige.

Vi har mange års erfaring med at arbejde med enterprise arkitektur, og kan være med til at sikre at jeres eksisterende og kommende systemer følger de bedste arkitekturprincipper indenfor de relevante domæneområder.

Vi kan sikre at de rigtige krav stilles, så den leverede løsninger er tidssvarende og baseret på moden og afprøvet teknologi og standarder.